SEO

Lokal SEO -industri: Nuværende status og fremtidige fremskrivninger

Dette er et almindeligt spørgsmål, som de fleste mennesker især dem, der enten er nye eller ikke kender online marketing, måske stiller. SEO står for søgemaskineoptimering. På lægmandssprog er det processen med at fange trafik fra søgemaskinerne, f.eks. Google -fortegnelser. Gennem denne læsning vil jeg give dig fakta om SEO -forretningen, SEO’s nuværende markedsstatus samt de fremtidige fremskrivninger på dette område.

De største SEO -spillere

Som enhver anden industri i verden har online SEO -forretningen sine spillere. Dette inkluderer SEO lokale værktøjsudbydere såsom små digitale bureauer, SEO gratis lancere og webdesignere blandt andre.

Returnerer til SEO -afspillere

Den væsentligste årsag til, hvorfor folk kommer i forretning, er at tjene penge og udvide deres økonomiske status. Inden for SEO -forretning er afkastraterne lovende. Det skyldes, at en nylig forskning om SEO -afkast i en periode på 12 måneder viser, at i det mindste alle spillerne havde noget at tage med hjem. Afkastene varierer imidlertid afhængigt af spillernes hårde arbejde og færdigheder i feltet. Ifølge denne undersøgelse sagde 34% af de interviewede SEO’er f.eks., At de modtog et beløb mindre end $ 30.000, mens en anden gruppe respondenter, 17% sagde, at de modtog afkast, der var over $ 500.000.

Af ovenstående statistik er det tydeligt, at størrelsen på en organisation spillede en rolle i bestemmelsen af   mængden af   modtagne afkast. Det slår logik for en at forvente, at en stor organisation får lave afkastmængder og omvendt. Derudover kunne tilstedeværelsen af   deltids -SEO’er samt indtræden af   nybegyndere på markedet have ladet de lave omsætningshastigheder skyldes den lave driftskapacitet. Det er imidlertid svært at forudsige den kurs, SEO -markedet sandsynligvis vil tage på grund af manglende klart skift i SEO -indtjeningen siden 2011. Imidlertid ser efterspørgslen efter lokale SEO -tjenester ud til at vokse dag for dag, og det tiltrækker flere spillere derved strammer konkurrencen blandt SEO -tjenesteudbydere.

De nye problemer med den nuværende SEO vender tilbage

Med ovenstående fordeling af afkast dukker flere spørgsmål op. Dette omfatter følgende:

• Fra statistikken får en stor procentdel af SEO’ere en lav indkomst, noget der tyder på lave priser på SEO -tjenester.

• Det er også muligt, at små og mellemstore virksomheder ikke forstår værdien af   SEO -tjenester, der tilbydes dem.

• De lave SEO -indkomsttagere, dem, der modtog mindre end $ 30.000 årligt afkast, bliver også tvivlet på, om de kan levere kvalitetsservice, mens de tjener så lavt.

• Det er også ukendt, om de fleste SEO’er stadig vil være i drift, hvis deres indkomst forbliver statisk.

Den aktuelle SEO -indkomst pr. Kunde

Ligesom det årlige SEO -afkast varierer SEO -indkomsten pr. Kunde også. Dette skyldes, at der er de klienter, der ville betale mindre end $ 100 om måneden, mens andre vil betale mere end $ 5000 om måneden. Denne variation i indkomst pr. Kunde kan tilskrives den type ydelser, der tilbydes, samt dybden af   tjenesterne. Størrelsen af   den virksomhed, en klient søger SEO -tjenester for, spiller også en rolle i fastsættelsen af   det beløb, der skal opkræves. For eksempel opkræves mindre virksomheder mindre, simpelthen fordi deres krav er meget mindre i forhold til store franchisevirksomheder med flere lokationer.

Forskning viser også, at nogle SEO -tjenesteudbydere opererer på grundlag af store mængder. Sådanne SEO’er leverer enkle SEO -tjenester til meget lave månedlige priser. Som et resultat ender sådanne SEO -tjenesteudbydere med et stort kundetilfælde med et stort dedikeret netværk af salgsteam.

På samme måde leverer nogle SEO -tjenesteudbydere tjenester, der er mere omfattende på en meget mere professionel måde tilpasset efter klienten og derved fører til et lavt antal kunder.

På grund af ovenstående statistik bliver det derfor vigtigt for enhver SEO -tjenesteudbyder på det nuværende marked at fungere på en måde, der matcher hans/hendes setup.

Håndteringskapacitet for de moderne SEO’er

I øjeblikket håndterer SEO’er flere kunder i forhold til de foregående år. Statistik viser, at omkring 40% af SEO’erne på markedet håndterer mindst 11 kunder, mens 23% SEO’er håndterer mindst 21 kunder. Så mange klienter, der skal håndteres, fører til flere revisioner, der skal udføres, masser af opgaver, undersøgelser, rapporter og endnu flere opkald fra kunderne, der skal behandles. Det høje antal kunder kræver også et højt effektivitetsniveau, så kunderne kan være sikre på kvalitetsservice.

Markedsstruktur for de fleste SEO’ere

SEO’er har brugt flere marketingteknikker til at promovere deres virksomheder. Offline marketing kanaler som mund til mund er blevet nævnt af de fleste SEO’er som den mest effektive marketingteknik. Dette kan tilskrives tillidsniveauet, virksomhedens omdømme samt relationer, der opbygges under offlinekampagnerne.

Ud over offline marketing praktiserer SEO’er også online marketing såsom brug af LinkedIn og sociale medier. Imidlertid har de fleste SEO’er angivet LinkedIn som den bedste mulighed i forhold til de sociale netværk, fordi det er bedre placeret til leadgenerering og netværk.

Tjenester, der tilbydes af SEO

Størstedelen af   SEO -spillerne tilbyder optimering på stedet, hvor 91% af SEO’erne praktiserer dette. Google+ optimering har også et godt antal SEO’er, der praktiserer det, da 86% hævdede at tilbyde denne service til deres kunder. For affiliate marketing tilbyder kun en lille procentdel (11%) af SEO’er denne service til deres kunder.

Andre tjenester, der tilbydes af SEO’er:

• Oprettelse/optimering af indhold

• Linkbygning

• Citationsbygning

• Marketing på sociale medier

• Webstedsudvikling

• PPC

• Mobil site udvikling

• Videomarkedsføring og mobilmarkedsføring.

Den mest efterspurgte service af SEO -klienter er marketing på stedet, mens den mindst efterspurgte service er affiliate marketing. De andre tjenester efterspørges på en eller anden måde i gennemsnit. De fleste små og mellemstore virksomheder forstår imidlertid ikke de muligheder, som video- og mobilmarkedsføring kan låse op for dem og har derfor en tendens til ikke at bruge disse tjenester. SEO’er er derfor nødt til at uddanne deres kunder i disse marketingkanaler, så de kan gå efter dem.

Da de blev spurgt om online SEO -tjenester, SEO’er føler er effektive, sagde 82% af dem, at den generelle søgning er den mest effektive til at generere kundeemner. Lokal søgning ser ud til at være den næstbedste, efter at 62% af respondenterne i en SEO -undersøgelse stemte til sin fordel. PPC er den tredje med 53%, mens sociale medier er den fjerde med 26%. Daglige handler synes at være tiltrækkende for de fleste SEO’ere, fordi kun 1% stemte for det.

Kedelige SEO -opgaver

55% af de nuværende SEO’er på markedet finder linkbuilding som det mest kedelige og tidskrævende arbejde. Andre, selvom 15% kun mener, at indholdsskrivning er den mest kedelige og tidskrævende opgave blandt alle de opgaver, de udfører. Det viser sig derfor, at for de 55%, der finder linkbuilding kedeligt, er denne opgave også kedelig for dem.

Fremtidige fremskrivninger

Dette er en oversigt over, hvad vi forventer i den nærmeste fremtid, for så vidt angår SEO -forretning.

Udvidelse af SEO -virksomheder

Sammenlignet med

TechBusiness Post

Tech Business Post is an online journal having content about tech, media, news, economics, entertainment, and many more. It will be the largest magazine in the upcoming years. You can found accurate knowledgeable, innovative, and creative ideas from this journal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button